.

Industrial Products

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij ontwikkelen onze producten voor bedrijven die behoefte hebben aan hoogwaardige smering, reiniging en overig onderhoud.

Onze markten

ChemTechniek Nederland levert onder haar label CTN® innovatieve hoogwaardige producten aan diverse markten o.a.

Over ons

Lees verder

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze kwalitatieve producten onder andere aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke bedrijven en ziekenhuizen.

Onder ons label CTN® voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten.

Zo zijn er specifieke lijmen in het aanbod die vrijwel alle metalen en kunststoffen kunnen verlijmen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in de categorieën Smeermiddelen en Coatings onder ons label CTN®.

Door ons grote assortiment, jarenlange kennis en ervaring hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en heeft u altijd het juiste kwaliteitsproduct voor uw werkzaamheden.

Resultaat is waar het om gaatADVIES
Meedenkend advies op maat

EIGEN
Productontwikkeling

DIRECT
Uit voorraad leverbaar

B2B
Professionele Producten voor de Industrie

Media en nieuws


Speciaal voor plekken waar hoge temperaturen kunnen voorkomen heeft ChemTechniek Nederland een speciale kit ontwikkeld voor het verlijmen en afdichten van voegen, naden en kieren.
Lees meer
Kent u onze NSF Smeermiddelen al? Deze bevatten geen gevaarlijke chemicaliën of toevoegingen wat ze volledig geschikt maakt voor gebruik in voedselverwerkingsfabrieken.
Lees meer
Wij heten onze nieuwe college René Muller van harte welkom. Hij zal vanaf eind april ons CTN team komen versterken als Technisch Adviseur. Met zijn vakkennis en gedrevenheid is het een echte aanwinst voor het bedrijf.
Lees meer