Over ons

Lees verder

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze kwalitatieve producten onder andere aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke bedrijven en ziekenhuizen.

Onder ons label CTN® voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten.

Zo zijn er specifieke lijmen in het aanbod die vrijwel alle metalen en kunststoffen kunnen verlijmen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in de categorieën Smeermiddelen en Coatings onder ons label CTN®.

Door ons grote assortiment, jarenlange kennis en ervaring hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en heeft u altijd het juiste kwaliteitsproduct voor uw werkzaamheden.

Resultaat is waar het om gaatADVIES
Meedenkend advies op maat

EIGEN
Productontwikkeling

DIRECT
Uit voorraad leverbaar

B2B
Professionele Producten voor de Industrie

Media en nieuws


CTN Flexi Bond en Flexi Tack zijn de nieuwe alleskunners voor de bouw.
Geschikt voor het lijmen van beton, hout, staal en spiegels. Of voor het monteren van plinten,schroten, vensterbanken, drempels en isolatieplaten.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer