.

Zakelijke oplossingen

Via onze vernieuwde web omgeving bieden wij ons gehele assortiment probleem oplossers aan. Om gebruik te maken van extra diensten kunt u een account aanmaken, hier zitten nog een paar voordelen aan zoals:

  • Eigen Prijsafspraken
  • Online Bestellen
  • Administratief Overzicht
  • Bestellen op Rekening
  • Professioneel Advies
  • Kwaliteit Garantie

Chemtechniek Webshop Loekino

Vind een oplossing

Met een breed gamma aan probleem oplossers in ons assortiment hebben we voor diverse werkzaamheden en project de betrouwbare keuze

Onze Branches

ChemTechniek Nederland levert onder haar label CTN® innovatieve hoogwaardige producten aan diverse markten.

Over ons

Lees verder

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze kwalitatieve producten onder andere aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke bedrijven en ziekenhuizen.

Onder ons label CTN® voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten.

Zo zijn er specifieke lijmen in het aanbod die vrijwel alle metalen en kunststoffen kunnen verlijmen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in de categorieën Smeermiddelen en Coatings onder ons label CTN®.

Door ons grote assortiment, jarenlange kennis en ervaring hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en heeft u altijd het juiste kwaliteitsproduct voor uw werkzaamheden.

Resultaat is waar het om gaatADVIES
Meedenkend advies op maat

EIGEN
Productontwikkeling

DIRECT
Uit voorraad leverbaar

B2B
Professionele Producten voor de Industrie

Media en nieuws


U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer
Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer