.

Zakelijke Oplossingen

Via onze vernieuwde web omgeving bieden wij ons gehele assortiment probleem oplossers aan. Om gebruik te maken van extra diensten kunt u een account aanmaken, hier zitten nog een paar voordelen aan zoals:

  • Eigen Prijsafspraken
  • Online Bestellen
  • Administratief Overzicht
  • Bestellen op Rekening
  • Professioneel Advies
  • Kwaliteit Garantie

Chemtechniek Webshop Loekino

CTN Siliconenkitten

Industrial Products

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij ontwikkelen onze producten voor bedrijven die behoefte hebben aan hoogwaardige smering, reiniging en overig onderhoud.

Onze markten

ChemTechniek Nederland levert onder haar label CTN® innovatieve hoogwaardige producten aan diverse markten o.a.

Over ons

Lees verder

ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze kwalitatieve producten onder andere aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke bedrijven en ziekenhuizen.

Onder ons label CTN® voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten.

Zo zijn er specifieke lijmen in het aanbod die vrijwel alle metalen en kunststoffen kunnen verlijmen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in de categorieën Smeermiddelen en Coatings onder ons label CTN®.

Door ons grote assortiment, jarenlange kennis en ervaring hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en heeft u altijd het juiste kwaliteitsproduct voor uw werkzaamheden.

Resultaat is waar het om gaatADVIES
Meedenkend advies op maat

EIGEN
Productontwikkeling

DIRECT
Uit voorraad leverbaar

B2B
Professionele Producten voor de Industrie

Media en nieuws


Er zijn inmiddels al meer dan 40 CTN® dealers in het hele land die zeer tevreden zijn over onze samenwerking en producten. Maar waarom eigenlijk?
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
Hoe maakt u de juiste keuzen tussen meerdere coatings? Elk met hun eigen eigenschappen en kenmerken kan het welleens lastig zijn om te kiezen.
Lees meer