CTN op de Beurs

Wij staan met ons team geregeld op beurzen in heel Nederland. Dit doen wij om u kennis te laten maken met onze producten en om u te laten zien welke hoogwaardige producten CTN levert. Zie hieronder de data van de toekomstige beursdagen.

Maart 2018  Regionale beurs - Succesvol verlopen 
Van 21 t/m 23 maart 2018 stonden wij met ons team op de beurs in Ede. Wij heten u van harte welkom op de volgende Bouw & Agri vakdagen en staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Er is genoeg ruimte voor demonstraties en u zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van ons assortiment. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor meer informatie. 


Foto: Beurs Hardenberg 2017, Team CTN

Media en nieuws

CTN Flexi Bond en Flexi Tack zijn de nieuwe alleskunners voor de bouw.
Geschikt voor het lijmen van beton, hout, staal en spiegels. Of voor het monteren van plinten,schroten, vensterbanken, drempels en isolatieplaten.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer