CTN op de Beurs

Wij staan met ons team geregeld op beurzen in heel Nederland. Dit doen wij om u kennis te laten maken met onze producten en om u te laten zien welke hoogwaardige producten CTN levert. Zie hieronder de data van de toekomstige beursdagen.

Maart 2018  Regionale beurs - Succesvol verlopen 
Van 21 t/m 23 maart 2018 stonden wij met ons team op de beurs in Ede. Wij heten u van harte welkom op de volgende Bouw & Agri vakdagen en staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Er is genoeg ruimte voor demonstraties en u zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van ons assortiment. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor meer informatie. 


Foto: Beurs Hardenberg 2017, Team CTN

Media en nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer