CTN op de Beurs

Wij staan met ons team geregeld op beurzen in heel Nederland. Dit doen wij om u kennis te laten maken met onze producten en om u te laten zien welke hoogwaardige producten CTN levert. Zie hieronder de data van de toekomstige beursdagen.

Maart 2018  Regionale beurs - Succesvol verlopen 
Van 21 t/m 23 maart 2018 stonden wij met ons team op de beurs in Ede. Wij heten u van harte welkom op de volgende Bouw & Agri vakdagen en staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Er is genoeg ruimte voor demonstraties en u zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van ons assortiment. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor meer informatie. 


Foto: Beurs Hardenberg 2017, Team CTN

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer