Bouw en Constructie

In de bouw en constructie branche is efficiënt werken zeer belangrijk. ChemTechniek Nederland heeft tal van producten ontwikkelt voor deze branche. Van het afdichten van badkamers tot het chemisch verankeren van stalen constructies of machines. Door de hoge kwaliteit zijn onze producten efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Dit bespaard kosten en garandeert een duurzaam en tevreden resultaat.

Vakkennis

Onze jarenlange samenwerking met grote bouw en constructie bedrijven heeft geleid tot nog meer kennis en vakbekwaamheid. Onze mensen weten precies welk product te gebruiken is bij welk probleem.

Voordelen van CTN

Wij leveren altijd de beste kwaliteit en ontwikkelen onze eigen producten op basis van vakkennis en vraag uit de markt. We leveren snel, uit eigen voorraad en bieden tevens ook nachtdistributie via NOX Night Time Express aan. Bovendien is er bij ons altijd iemand beschikbaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.  “In de bouw is luchtdicht bouwen essentieel voor perfecte isolatie, tevens is flexibiliteit ook noodzakelijk. ChemTechniek heeft daarvoor een perfect product ontwikkeld, de Flexi Foam”
– Rien van Ravenhorst

Onze Flexi Foam is een uniek en zeer elastisch pistoolschuim dat geschikt is voor het afdichten, isoleren en opvullen van holle ruimtes en gaten.   

Handig om te weten bij luchtdicht bouwen

Bij het gebruik van de Flexi Foam is het gebruik van een NBS pistool noodzakelijk en uiteraard wordt het gebruiken van handschoenen sterk aanbevolen.


Snelle levering 

Deadlines en afspraken zijn heel belangrijk in de bouw om projecten op tijd af te ronden. Wij zorgen er iedere dag voor dat uw bestelling geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur de volgende werkdag geleverd wordt.

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer