Bouw en Constructie

In de bouw en constructie branche is efficiënt werken zeer belangrijk. ChemTechniek Nederland heeft tal van producten ontwikkelt voor deze branche. Van het afdichten van badkamers tot het chemisch verankeren van stalen constructies of machines. Door de hoge kwaliteit zijn onze producten efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Dit bespaard kosten en garandeert een duurzaam en tevreden resultaat.

Vakkennis

Onze jarenlange samenwerking met grote bouw en constructie bedrijven heeft geleid tot nog meer kennis en vakbekwaamheid. Onze mensen weten precies welk product te gebruiken is bij welk probleem.

Voordelen van CTN

Wij leveren altijd de beste kwaliteit en ontwikkelen onze eigen producten op basis van vakkennis en vraag uit de markt. We leveren snel, uit eigen voorraad en bieden tevens ook nachtdistributie via NOX Night Time Express aan. Bovendien is er bij ons altijd iemand beschikbaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.  “In de bouw is luchtdicht bouwen essentieel voor perfecte isolatie, tevens is flexibiliteit ook noodzakelijk. ChemTechniek heeft daarvoor een perfect product ontwikkeld, de Flexi Foam”
– Rien van Ravenhorst

Onze Flexi Foam is een uniek en zeer elastisch pistoolschuim dat geschikt is voor het afdichten, isoleren en opvullen van holle ruimtes en gaten.   

Handig om te weten bij luchtdicht bouwen

Bij het gebruik van de Flexi Foam is het gebruik van een NBS pistool noodzakelijk en uiteraard wordt het gebruiken van handschoenen sterk aanbevolen.


Snelle levering 

Deadlines en afspraken zijn heel belangrijk in de bouw om projecten op tijd af te ronden. Wij zorgen er iedere dag voor dat uw bestelling geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur de volgende werkdag geleverd wordt.

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer
Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer