Wilt u ook dealer worden?

Wij werken graag samen met professionele dealers die kwaliteit en deskundigheid erg belangrijk vinden. Er zijn inmiddels al meer dan 40 CTN dealers in het hele land die zeer tevreden zijn over onze samenwerking en producten.  “Mijn klanten zijn uiterst tevreden over jullie artikelen, met name de CTN 300 MMA lijm gaat bij ons in de winkel heel hard”
- Dealer – Zeist
 

Voordelen van een CTN dealer:

 • Prijs voordeel
  Als dealer heeft u een scherpe inkoopprijs.
 • Snelle levering
  Alle bestelde artikelen vóór 16.00 uur worden de volgende werkdag geleverd. 
 • Persoonlijke relatie en snel contact
  Heeft u vragen over de levering of over een bepaalde specificatie van een product dan kunt u ons altijd bereiken.
 • Vakkundig advies
  U wordt als dealer beschouwd als een verlenging van ons bedrijf en u dient daarom op de hoogte te zijn van alle eigenschappen en toepassingen van onze CTN producten. Wij voorzien u van alle benodigde informatie zodat u uw klanten goed kunt adviseren.
 • Verkoop- en marketingondersteuning
  Wij bieden waar nodig ondersteuning op het gebied van sales.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze afnemers. Wederzijds vertrouwen én volledige ondersteuning moet leiden tot een win-win situatie voor nu en in de toekomst.

Voor meer informatie over het dealer worden en de voorwaarden kunt u ons mailen of bellen. Eén van onze CTN professionals zal u informeren over de mogelijkheden.

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer