Wilt u ook dealer worden?

Wij werken graag samen met professionele dealers die kwaliteit en deskundigheid erg belangrijk vinden. Er zijn inmiddels al meer dan 40 CTN dealers in het hele land die zeer tevreden zijn over onze samenwerking en producten.  “Mijn klanten zijn uiterst tevreden over jullie artikelen, met name de CTN 300 MMA lijm gaat bij ons in de winkel heel hard”
- Dealer – Zeist
 

Voordelen van een CTN dealer:

 • Prijs voordeel
  Als dealer heeft u een scherpe inkoopprijs.
 • Snelle levering
  Alle bestelde artikelen vóór 16.00 uur worden de volgende werkdag geleverd. 
 • Persoonlijke relatie en snel contact
  Heeft u vragen over de levering of over een bepaalde specificatie van een product dan kunt u ons altijd bereiken.
 • Vakkundig advies
  U wordt als dealer beschouwd als een verlenging van ons bedrijf en u dient daarom op de hoogte te zijn van alle eigenschappen en toepassingen van onze CTN producten. Wij voorzien u van alle benodigde informatie zodat u uw klanten goed kunt adviseren.
 • Verkoop- en marketingondersteuning
  Wij bieden waar nodig ondersteuning op het gebied van sales.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze afnemers. Wederzijds vertrouwen én volledige ondersteuning moet leiden tot een win-win situatie voor nu en in de toekomst.

Voor meer informatie over het dealer worden en de voorwaarden kunt u ons mailen of bellen. Eén van onze CTN professionals zal u informeren over de mogelijkheden.

Media en nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer