Industriële Ontvetters en Reinigers

Krachtige koudontvetters en diepte reinigers van Chemtechniek kunnen elk probleem aan.

Dieptereiniging met de Rapid Cleaner


ChemTechniek Nederland heeft een product ontwikkeld dat zeer geschikt is voor diepte reiniging, de Rapid Cleaner. De Rapid Cleaner is een krachtig maar veilig en zuurvrij reinigingsmiddel. Voor dieptereiniging is een sterk middel nodig dat alle vlekken snel en grondig verwijderd. Daarom is de Rapid Cleaner uitermate geschikt voor efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof, olie, nicotine aanslag, en hardnekkige vlekken in talloze toepassingen. Dit reinigingsmiddel wordt veelvuldig gebruikt in fabrieken, ziekenhuizen, marktkramen, boten etc.

Wat is diepte reinigen?

Je hebt reinigen en dieptereiniging. Het woord zegt het al, bij dieptereiniging trekt het middel diep in de kern en onttrekt het vuil uit de poriën. Waar bij eenvoudig reinigen alleen het basisoppervlak word bereikt, gaat de reiniging met Rapid Cleaner veel verder en trekt het vuil uit het oppervlak.

 

Waarvoor kan ik de Rapid Cleaner gebruiken?

De Rapid Cleaner kan gebruikt worden voor het reinigen van o.a.
  • Heaters, luchtverversingsapparatuur, vliegtuigen, asfalttegels, boten, bakstenen, badkamers, porseleinen en betonnen tegels, lopende banden, koelsystemen (voor draaibanken, maalmachines, slijpmachines. enz.),
  • Dieselmotoren, grafzerken, uitlaatgasvlekken, rookkanalen, vloeren, voedselverwerkende machines, keukens, (ovens, fornuiskappen, ventilatoren), leren en vinyl bekledingen, lampen, machines, boten en schepen, maaimachines,
  • Neonlampen, oliën, olieraffinaderijen, vaten, pijpleidingen en pompen, drukpersen, ijskasten, spoorweg-materiaal, rubber, rioolzuiveringsinstallaties, douches, toiletten, ultrasonische reinigingsapparatuur, siliconenaantasting,
  • Stalen meubelen, zwembaden, vrachtauto’s, en tankwagens, terrazzo, tractoren, dekkleden, jaloezieën, muren, lasapparatuur, houten vloeren en alle denkbare voorwerpen en onderdelen waarvoor men een veilig, in water oplosbaar schoonmaakmiddel zoekt.

Speciale toepassing voor schildersbedrijven; vervangingsmiddel voor ammoniak, en geschikt voor z.o.a.b wegen. Dit product is ook verdunt te gebruiken en door zijn laagschuimende eigenschap ook te gebruiken in schrobmachines.

Dit product is niet bruikbaar op glas omdat het een etsende werking kan hebben.

Hoe en waar bestel ik de Rapid Cleaner?

Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig de Rapid Cleaner bestellen, zie deze link. Wij verkopen hoofdzakelijk aan zakelijke partners. Voor meer informatie kun u ook bellen met onze experts. 
 
           

Media en nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer