Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Chemtechniek Nederland niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Chemtechniek Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Chemtechniek Nederland behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Chemtechniek Nederland voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Chemtechniek Nederland neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Chemtechniek Nederland houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Media en nieuws

Er zijn inmiddels al meer dan 40 CTN® dealers in het hele land die zeer tevreden zijn over onze samenwerking en producten. Maar waarom eigenlijk?
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
Hoe maakt u de juiste keuzen tussen meerdere coatings? Elk met hun eigen eigenschappen en kenmerken kan het welleens lastig zijn om te kiezen.
Lees meer