Bewezen en aantoonbare kwaliteit

Onze innovatieve producten worden uiterst zorgvuldig ontwikkeld om zo de meest hoogwaardige kwaliteit te garanderen. 


Gegarandeerd top kwaliteit

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en leveren bewezen en aantoonbare kwaliteit in veel verschillende sectoren. Zo worden onze smeermiddelen veel toegepast in de transport of agrarische sector. Daarnaast zijn onze voegkitten en lijmen door hun kwaliteit en hechtingsvermogen niet weg te denken uit de bouw- en constructiewereld. Ook ons gereedschap wordt al jaren lang naar tevredenheid gebruikt door veel professionals. 


 

“Resultaat is waar het om gaat” 

- Rien van Ravenhorst

 

Onze klant relaties

Kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze producten. Wij streven naar langdurige relaties met al onze klanten. Wij helpen o.a. met het oplossen van problemen, het plaatsen van bestellingen en we geven u een passend productadvies.  

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer