Bewezen en aantoonbare kwaliteit

Onze innovatieve producten worden uiterst zorgvuldig ontwikkeld om zo de meest hoogwaardige kwaliteit te garanderen. 


Gegarandeerd top kwaliteit

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en leveren bewezen en aantoonbare kwaliteit in veel verschillende sectoren. Zo worden onze smeermiddelen veel toegepast in de transport of agrarische sector. Daarnaast zijn onze voegkitten en lijmen door hun kwaliteit en hechtingsvermogen niet weg te denken uit de bouw- en constructiewereld. Ook ons gereedschap wordt al jaren lang naar tevredenheid gebruikt door veel professionals. 


 

“Resultaat is waar het om gaat” 

- Rien van Ravenhorst

 

Onze klant relaties

Kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze producten. Wij streven naar langdurige relaties met al onze klanten. Wij helpen o.a. met het oplossen van problemen, het plaatsen van bestellingen en we geven u een passend productadvies.  

Media en nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer