Het succes van de BAV beurs

28 maart

Het succes van de BAV beurs

Bouw en Agri Vakdagen 2018

 

Zoals u wellicht al heeft mee gekregen stonden wij afgelopen week op de Bouw en Agri Vakdagen in Ede. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en zijn heel blij met alle complimenten en positieve reacties.

Vraag en antwoord

Er was volop gelegenheid om vragen te stellen en (onder het genot van een drankje) antwoord te krijgen op al uw vragen. We kregen veel vragen over o.a. de vetnippelklem, een innovatief zelfklemmende klem om eenvoudig en efficiënter te smeren. Waar men met name over de indruk was, is het feit dat het niet nodig is om deze klem vast te houden tijdens het smeren. Eenvoudig vast koppelen en u kunt beide handen gebruiken voor het bedienen van uw vetspuit.

Demonstraties

Met behulp van demonstraties konden we aantonen wat de daadwerkelijke functie en eigenschappen zijn van bepaalde producten. Zo konden we met het Lube-Shuttle systeem laten zien dat smeren geen vervelende handeling hoeft te zijn. Integendeel zelfs, met het Eco Spuitpistool  (936) laten wij zien dat door middel van vetverneveling het smeervet gelijkmatig en schoon wordt aangebracht.

Online bestellen

Heeft u na het zien van alle demonstraties en filmpjes interesse in onze producten? U kunt op onze website op uw gemak ons assortiment bekijken. Zodra u een account aanmaakt kunt u tevens alle prijzen zien en eenvoudig bestellingen plaatsen.

Tot de volgende editie!

Wij zijn erg blij met alle complimenten en positieve berichten die we hebben ontvangen over ons uitgebreide assortiment en onze nieuwe website. Namens het hele team van CTN willen wij alle klanten bedanken voor hun interesse. En het hele BAV beurs team, bedankt voor jullie inzet.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om te komen naar de beurs, niet getreurd. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak met een expert.