Uw ERP Systeem en onze webshop

.

Veel webshops en afnemers maken er al gebruik van een OCI koppeling: een koppeling tussen uw webshop en het ERP systeem van uw klant. Zo kunt u als klant zelf een inkooporder aanmaken welk direct in beide systemen staan. Zo kunt u gemakkelijk en snel als zakelijke klant bestellen.

Hoe werkt het?

 

  • Als klant logt u automatisch in op de webshop.

  • U heeft direct de beschikking over een actueel assortiment met netto prijzen.

  • U plaatst de bestelling in de webshop van ChemTechniek Nederland, de bestelling wordt via het OCI protocol geïmporteerd in uw eigen ERP systeem.

  • In uw ERP systeem wordt de bestelling goedgekeurd. Hierbij zijn diverse autorisatieprocedures mogelijk.

  • Na de goedkeuring wordt de definitieve bestellingen ontvangen in de webshop.

  • De bestelling kan in verschillende formaten worden aangeleverd, bijvoorbeeld: XML formaat, e-mail en PDF.

Heeft u hulp nodig neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer