ChemTechniek Nederland

CTN is een bedrijf gevestigd in het midden van het land dat gespecialiseerd is in innovatieve technische producten. Onze producten worden veelal gebruikt door bedrijven in o.a. de:

 

Ons assortiment is heel divers. Wij leveren o.a. speciale smeermiddelen, voegkitten, tapes, lijmen en chemische verankering. Alles wat u nodig heeft voor een perfect eindresultaat hebben wij in huis. Product, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. 
Eenvoudig bestellen

Deze website is speciaal ontwikkeld zodat bestaande en nieuwe klanten eenvoudig en snel bestellingen kunnen plaatsen.

Snelle levering
Wij leveren uw bestelling snel en uiterst zorgvuldig. Een bestelling die op werkdagen vóór 16:00 uur is geplaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden.

Media en nieuws

U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan. Of u kunt ervoor kiezen om ons het te laten doen. Wij versturen u dan een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar welke voordelen biedt een eigen online account nu precies?
Lees meer
Onze smeervet systemen komen in verschillende types. Voor elke klus en vakman is er wel een geschikte smeerpistool beschikbaar. Elk smeersysteem pistool van CTN® kenmerkt zich met een aantal unieke eigenschappen. Hieronder geven wij een korte toelichting per smeersystem.
Lees meer
Wij doen elke dag ons best om voor u klaar te staan en onze standaard hoog te houden. Wij adviseren, zijn oplossingsgericht, helpen en ondersteunen u waar nodig. Lees hier de 4 voornaamste redenen waarom men voor CTN® kiest.
Lees meer