ChemTechniek Nederland

CTN is een bedrijf gevestigd in het midden van het land dat gespecialiseerd is in innovatieve technische producten. Onze producten worden veelal gebruikt door bedrijven in o.a. de:

 

Ons assortiment is heel divers. Wij leveren o.a. speciale smeermiddelen, voegkitten, tapes, lijmen en chemische verankering. Alles wat u nodig heeft voor een perfect eindresultaat hebben wij in huis. Product, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. 
Eenvoudig bestellen

Deze website is speciaal ontwikkeld zodat bestaande en nieuwe klanten eenvoudig en snel bestellingen kunnen plaatsen.

Snelle levering
Wij leveren uw bestelling snel en uiterst zorgvuldig. Een bestelling die op werkdagen vóór 16:00 uur is geplaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden.

Media en nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer
Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
Lees meer