Duurzaam verlijmen van steenstrips

Bij het plaatsen van steenstrips op verticale wanden heeft u een high tack lijm nodig welk verticaal alles op zijn plek houd.

Steenstrips verlijmen

Het verlijmen van steenstrips kan op verschillende methodes worden uitgevoerd. Zo kan traditioneel metselwerk gebruikt worden om steenstrips te bevestigen maar ook lijm is een uitstekend middel om deze klus te klaren.  Het gebruik van lijm is voordelig en een uiterst betrouwbare manier om steenstrips duurzaam en efficiënt te verlijmen.


De voordelen van steenstrips verlijmen

Het gebruik van lijm voor het verlijmen van steenstrips is een goede keuze. Hieronder staan enkele voordelen bij het gebruik van High Tack voor het verlijmen van steenstrips:
 1. Blijvend flexibel, dus scheurt niet bij temperatuurverschillen
 2. Weerbestendig en duurzaam     
 3. Voordelig en eenvoudig in gebruik

Het grote voordeel van het verlijmen van steenstrips is dat bij het gebruik van onze Super High Tack een elastische maar sterke verbinding ontstaat. Bij temperatuurverschillen biedt cement niet altijd de gewenste elasticiteit, Super High Tack geeft deze elasticiteit wel. Dit zorgt ervoor dat de steenstrips op lange termijn minder onderhoud nodig hebben. Daarnaast is onze Super High Tack eenvoudig aan te brengen en te verwerken, uiterst betrouwbaar en ook nog eens voordelig in gebruik. 
  Stappenplan voor het verlijmen van steenstrips

  1. Ondergrond reinigen van stof en vuil
  2. Poreuze of zuigende ondergronden eerst primeren met de CTN 2001 Hechtprimer zwart of transparant.
  3. Breng de Super High Tack verticaal aan
  4. Steen bevestigen en licht aandrukken
  5. Eerst dient de ondergrond en de steen stof, vuil en vetvrij te zijn. Beide dienen schoon te zijn om een goede hechting te bieden. Poreuze of zuigende ondergronden dienen eerst geprimerd te worden. Daarna kan de Super High Tack lijm verticaal op de ondergrond worden aangebracht met een kitpistool. Bevestig vervolgens de steen en duw deze licht aan. Afhankelijk van de temperatuur zal de lijm na 24 uur zijn eindsterkte hebben bereikt.


   Media en nieuws

   Wij zijn op zoek naar collega's. Bekijk hier onze vacature voor Verkoop Binnendienst en Verkoop Buitendienst.<br>Op zoek naar een Online Marketing functie, of stagaireplek? Mail je CV en we gaan samen in gesprek.
   Lees meer
   Er zijn veel soorten tapes, zo zijn er dubbelzijdig klevende tapes, duct tapes, maar ook vulcaniserende tapes. Elke tape heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen.
   Lees meer
   U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
   Lees meer