Transport sector

Vrachtwagens, trailers en bussen hebben veel te verduren en moeten een lange tijd goed en betrouwbaar blijven functioneren tussen onderhoudsbeurten en reparaties door. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. Omdat voertuigen onderhevig zijn aan wisselende temperaturen en omstandigheden is een optimale bescherming van groot belang.

Ervaring in de Transportsector

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de problemen die zich voor doen in de transportsector. Hierdoor kunnen wij u altijd advies geven bij problemen op het gebied van smeren en onderhoud.

“Door corrosie zijn delen in de ophanging of carrosserie vaak lastig te demonteren. Hiervoor hebben wij de DB-100 kruipolie ontwikkeld.”
– Rien van Ravenhorst

Deze zeer krachtige kruipolie is niet te vergelijken met andere verkrijgbare merken. De DB-100 dringt diep tussen de bouten, moeren of borgpennen om de roest op te lossen en het demonteren te vereenvoudigen. 
Kwaliteit smeervetten zijn onmisbaar in de transport 

Wanneer er smeervet van mindere kwaliteit wordt gebruikt zal dit geen duurzame oplossing bieden. Ons assortiment smeermiddelen zijn van hoge kwaliteit en verzekeren u van een lange termijn oplossing. Wanneer u vastroesten voortaan wilt voorkomen kunt u de Alu-Past of Ceramic Grease gebruiken. Dit voorkomt corrosievorming tussen metalen delen en is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde applicatie kwast.         


Snelle levering

Omdat in deze branche stilstaan geld kost, is een snelle levering erg belangrijk. Bij CTN begrijpen wij dat en daarom zorgen wij er iedere dag voor dat alle bestellingen die geplaatst zijn vóór 16:00 uur de volgende werkdag geleverd worden. 


Voordelen van CTN 

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat is direct te zien. Wij zijn baas in onze eigen productontwikkeling en we leveren altijd uit eigen voorraad. Wij bieden snelle levering en geven tevens door onze samenwerking met NOX Night Time Express ook de mogelijkheid tot nachtdistributie in de servicebus van uw bedrijf. Bovenal is er altijd iemand beschikbaar om je vragen persoonlijk te beantwoorden. 
  

Media en nieuws

CTN Flexi Bond en Flexi Tack zijn de nieuwe alleskunners voor de bouw.
Geschikt voor het lijmen van beton, hout, staal en spiegels. Of voor het monteren van plinten,schroten, vensterbanken, drempels en isolatieplaten.
Lees meer
U maakt heel eenvoudig zelf een eigen account aan of laat door ons een account klaarzetten. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde en waarom heb ik er een nodig?
Lees meer
Machinestilstand door defect werktuig kost tijd en geld en moet voorkomen worden. Dit geldt zeker voor de agrarische sector omdat het machinepark betrouwbaar moet zijn, zelfs in zware omstandigheden.
Lees meer